Ka humbur jetën shefi i komisariatit të Lushnjës Adrian Matani 45-vjeç.

Është ndarë nga jeta në moshë të re shefi i komisariatit të Lushnjes Adrian Matani.

Miq të tij, kolegë e shokë nga radhët e policisë se shtetit kanë postuar nëpër rrjetet sociale humbjen e parakohshme nga jeta të kolegut të tyre.

Dyshohet se ai ka pësuar infarkt në banesën e tij në Tiranë.

Edhe pse u dërgua në spital nga familjarët e tij, ai nuk mundi të jetonte.

Metani prej vitesh ishte pjesë e Policisë së Shtetit, ku kishte ngjitur me radhë dhe shkallët e hirearkisë, ndërsa së fundi ishte shef i komisariatit të Lushnjes.

The head of the Lushnja police station, Adrian Matani, 45, lost his life.

The head of the Lushnja police station, Adrian Matani, has passed away at a young age.

His friends, colleagues and comrades from the ranks of the state police have posted on social networks the premature loss of life of their colleague.

It is suspected that he suffered a heart attack in his apartment in Tirana.

Although he was taken to hospital by his family, he could not live.

Metani has been part of the State Police for years, where he had climbed the ranks of the hierarchy, and most recently he was the chief of the Lushnja police station.