Vendi ynë sot do të mbizotërohet nga alternime kthjellimesh dhe vranësirash duke sjellë mot të qëndrueshëm.

Sipas Meteoalb, sot temperaturat do të kenë një rritje të lehtë ku do të variojnë: në zonat malore, nga 09°C në 24°C, në zonat e ulëta nga 15ºC në 30°C dhe në zonat bregdetare nga 17°C në 31°C.

Era do të jetë në drejtim Veriperëndimor ndërsa forca e valëzimit në det do të jetë 3 ballë.

Kosova sot do të mbizotërohet nga alternime vranësirash dhe kthjellimesh të cilat do të sjellin mot kryesisht të qëndrueshëm. Temperaturat do të pësojnë një rritje të lehtë ku do të variojnë: në zonat malore nga 09°C në 21°C dhe në zonat e ulëta nga 12°C në 24°C.

Our country today will be dominated by alternating clearings and eclipses bringing stable weather.

According to Meteoalb, today temperatures will have a slight increase where they will vary: in mountainous areas, from 09 ° C to 24 ° C, in low areas from 15ºC to 30 ° C and in coastal areas from 17 ° C to 31 ° C.

The wind will be northwesterly while the wave strength at sea will be 3 points.

Kosovo today will be dominated by alternating eclipses and clearings which will bring mostly stable weather. Temperatures will increase slightly where they will vary: in mountainous areas from 09 ° C to 21 ° C and in lowland areas from 12 ° C to 24 ° C.