Një polic në Miçigan të SHBA-ve është duke u konsideruar si hero, pasi shpëtoi nga një vdekje e mundshme një shofer të përfshirë në një aksident të frikshëm.

Kamerat e trupit të policit, kanë fiksuar momentin, kur ai nis të vrapojë me shpejtësi dhe futet në mes të makinës së djegur. Ai nxjerr nga aty shoferin, i cili është identifikuar si një 23-vjeçar.

“Sapo dola nga makina e skuadrës sime, kishte një mori kalimtarësh që më bërtitnin se dikush ishte bllokuar”, ka thënë Luke Pauley.

Sipas oficerit e reja ishte e vetëdijshme në momentin që u shpëtua. Ai sapo e nxori atë nga makina, ka telefonuar një ambulancë.

Mediat e huaja shkruajnë se policia ka nisur një hetim, ndërsa gjendja shëndetësore e të riut, për fat të mirë, është e stabilizuar.

A police officer in the U.S. state of Michigan is being considered a hero after rescuing a driver involved in a horrific accident from a possible death.

The cameras of the policeman’s body have recorded the moment when he starts running fast and gets into the middle of the burnt car. He pulls out the driver, who has been identified as a 23-year-old.

“As soon as I got out of my team car, there were a lot of passers-by shouting at me that someone was stuck,” said Luke Pauley.

According to the young officer she was conscious the moment she was rescued. He just got her out of the car, called an ambulance.

Foreign media write that the police have launched an investigation, while the health condition of the young man, fortunately, is stable.