Urgjènca e Spítálit të Durrësit është përfshirë nga flákèt. Bëhet me dije se zjárrí ka rënë në repartin e grafisë së Urgjèncès së Durrësit.

Situata ka shkaktuar páník, ndërkohë që stafi po përpiqet të tránspôrtôje pacientët e shtruar në urgjèncë.

Ende nuk bëhen të ditura detaje në lidhje më rënien e zjárrít, apo shkaqet se pse është përfshirë nga flákèt.

Zjárrfíkesja dhe polícía kane mberritur dhe po punohet per venien e situates ne kôntrôll.

The emergency room of Durrës Hospital has been affected by the fire. It is reported that zjárrí fell in the graphic ward of the Durrës Urgjèncès.

The situation has caused panic, while the staff is trying to transport patients admitted to the emergency room.

No details are yet known about the fire, or why it was involved in the fire.

Firefighters and police have arrived and work is underway to bring the situation under control.