Një recepsionist, i identifikuar si K.A., 50 vjeç është gjetur pa shenja jete në fshatin turistik të Llogarasë. Policia ka dhënë detajet e para duke sqaruar se dyshohet të jetë vetëvarur me litar në një kompleks ku punonte.

Nga këqyrja paraprake, trupi i personit të pajetë nuk ka pasur shenja dhune, ndërkohë që vijon puna për të mësuar detajet dhe rrethanat që çuan 50-vjecarin drejt këtij akti tragjik.

Informacion paraprak: Mëngjesin e sotëm, në fshatin turistik të Llogarasë dyshohet se është vetëvarur me litarë në një objekt shtetasi K. A., 50 vjeç, banues në Vlorë, i cili punonte si recepsionist në këtë kompleks.

Nga këqyrja e trupit të pajetë nuk vërehen shenja dhune apo dëmtime të tjera përveç asaj të shkaktuar nga vetëvarja. Grupi hetimor po kryen veprimet e mëtejshme në lidhje me sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

A receptionist, identified as K.A., 50, was found without signs of life in the tourist village of Llogara. Police have provided the first details, explaining that he is suspected of hanging himself with a rope in a complex where he worked.

From the preliminary examination, the body of the dead person showed no signs of violence, while work continues to learn the details and circumstances that led the 50-year-old to this tragic act.

Preliminary information: This morning, in the tourist village of Llogara, it is suspected that K. A., 50 years old, resident of Vlora, who worked as a receptionist in this complex, hanged himself with ropes in a building.

Examination of the dead body shows no signs of violence or damage other than that caused by the suicide. The investigative team is carrying out further actions regarding the clarification of the circumstances of the event.