Ndërron jetë në mënyrë të parakohshme bashkëshorti i ministres së Kulturës, Elva Margariti.

Artan Asllani 49-vjeç po kurohej jashtë vendit për shkak të një sëmundje të rëndë, ndërsa mësohet se sot e ka humbur luftën, duke ndërruar jetë.

Artan Asllani kishte një biznes dekoresh në Tiranë, ndërkohë që Elva Margariti u bë pjesë e kabinetit “Rama 2” në dhjetor të vitit 2018.

Homazhet do të zhvillohen nesër në orën 09:00 dhe më pas do të përcillet për në banesën e fundit në Tufinë.

The husband of the Minister of Culture, Elva Margariti, dies prematurely.

49-year-old Artan Asllani was being treated abroad due to a serious illness, while it is learned that today he lost the war, passing away.

Artan Asllani had a decoration business in Tirana, while Elva Margariti became part of the “Rama 2” cabinet in December 2018.

The homage will take place tomorrow at 09:00 and will then be forwarded to the last apartment in Tufina