Dalin pamjet e momentit të plagosjes të “fortit” të Vlorës Edison Begaj. 38 vjeçari siç shikohet edhe nga pamjet ka parkuar makinën pranë derës së banesës së tij. Në momentin ku ai kthehet sërish te makina autori i plagosjes i del përballë dhe e qëllon disa herë, ndërkohë që në makinë gjendeshin fëmijët e tij të mitur.

Nga pamjet se siguruara Beja bie në tokë dhe fëmijët të tronditur lëvizin nga makina. Me datë 29 maj ka ndodhur edhe ngjarja, policia e Vlorës nuk ka asnjë të ndaluar për atentain, ndërkohë që Begaj ka dalë jashtë rrezikut për jetën, pasi plagët i ka marrë në pjesën e poshtme të trupit.

Edison Begaj është një emër i skeduar nga policia e Vlorës edhe më herët, si i përfshirë në trafikun e lëndëve narkotike. Kjo sipas policisë ngre edhe pista e hetimit për ngjarjen e mbrëmjes së kaluar, prishje pazaresh apo konflikt i mbartur

The images come out, how Edison Begaj was shot at the door of the house in front of the minor children. The author came from … (Video)

The images of the moment of the injury of the “strongman” of Vlora Edison Begaj appear. The 38-year-old, as can be seen from the images, parked the car near the door of his apartment. The moment he returns to the car, the perpetrator of the injury confronts him and shoots him several times, while his minor children were in the car.

From the footage provided Beja falls to the ground and the shocked children move out of the car. The event took place on May 29, the police of Vlora has no detainees for the assassination, while Begaj came out of danger for life, as he received wounds in the lower part of the body.

Edison Begaj is a name filed by the Vlora police even before, as involved in drug trafficking. This, according to the police, also raises the track of the investigation for last night’s event, disruption of shopping or a conflict that has taken place.