Janë bërë publike pamjet e momentit kur 59-vjeçari Përparim Ademi hyn në banesën e motrave Zhaneta Metani dhe Kristina Bardhi, i qèlloi për vdèkje e më pas u largua me qetësi, i shoqëruar nga një djalë që mendohet të jetë nipi.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 10:06 minuta në zonën e Astirit më 31 Dhjetor 2020 dhe krími zgjati për 13 minuta. Sipas pamjeve të siguruara nga emisioni “Uniko”, para vrasjes, Ademi u kap nga kamerat rreth 50 metra larg pallatit ku banonin motrat, i veshur me xhup ngjyrë blu dhe me pantallona të zeza.

Ai kishte një biçikletë me vete dhe nipin, i cili mbante në dorë një çantë ku kishte futur ármën kálláshnikov, me të cilën qëlloi me breshëri motrat duke i lënë të vdèkura në vend.

13 minuta pas ngjarjes, u largua nga e njëjta rrugë plot qetësi, ndërsa mbante një dorë në xhep dhe nuk e kishte biçikletën me vete. Autori, i cili thuhet se linte shtatzënë motrat dhe i shise fëmijët në Greqi, u arrestua rreth një orë pas krímit pranë shkollës “Vasil Shanto”.

The images of the moment when 59-year-old Përparim Ademi entered the apartment of sisters Zhaneta Metani and Kristina Bardhi, shot them to death and then left quietly, accompanied by a boy who is thought to be a nephew.

The incident happened around 10:06 minutes in the area of ​​Astiri on December 31, 2020 and the crime lasted for 13 minutes. According to the images provided by the show “Uniko”, before the murder, Ademi was caught by the cameras about 50 meters away from the palace where the sisters lived, wearing a blue sweatshirt and black pants.

He had a bicycle with him and his nephew, who was holding a bag in which he had inserted ënrmën kálláshnikov, with which he fired at the sisters, leaving them dead on the spot.

13 minutes after the event, he left the same street in peace, holding a hand in his pocket and not having his bicycle with him. The perpetrator, who allegedly made the sisters pregnant and sold the children in Greece, was arrested about an hour after the crime near the “Vasil Shanto” school.