Shumë shqiptarë, kryesisht të rinjtë, ëndërrojnë që të kenë një jetë jashtë Shqipërisë, dhe vendi i tyre më i preferuar është Amerika.

I tillë është edhe Florian Sukaj, një i ri shqiptar, i cili tashmë është bërë i njohur në SHBA. 29-vjeçari ka marrë vëmendje, pasi ai është partneri i një gruaje 44-vjeçareje, një youtuber e njohur në vend, e cila reklamon jo pak jetën e saj me Florianin. Në moshën 25-vjeçare ai e njohu atë për të fituar dokumentat, por tashmë ka fituar goxha vëmendje.

Më një anglishte jo shumë të mirë, 29-vjeçari shfaqet në videot e partneres pa komplekse dhe kjo ka bërë që ai të marrë komente të shumta. Në një video në youtube partnerja e tij ka treguar se është njohur me të riun shqiptar në rrjetet sociale. Ajo rrëfen gjithashtu se ka ardhur edhe në Shqipëri, ku Floriani i ka propozuar për martesë.

Ata jetojnë beshkojnë, por duket se gjërat mes tyre së fundmi nuk po shkojnë aq mirë.

Many Albanians, mostly young people, dream of having a life outside Albania, and their favorite country is America.

Such is Florian Sukaj, a young Albanian who has already become famous in the US. The 29-year-old has received attention, as he is the partner of a 44-year-old woman, a well-known youtuber in the country, who advertises her life with Florian. At the age of 25 he recognized her for gaining documents but has already gained quite a bit of attention.

In not very good English, the 29-year-old appears in his partner’s videos without complexes and this has caused him to receive numerous comments. In a video on youtube, his partner has shown that he is acquainted with the young Albanian on social networks. She also confesses that she also came to Albania, where Floriani proposed to her.

They live together, but it seems that things between them lately are not going so well.