Biznesmeni italian, Gianluca Vacchi, 53-vjeç ka zbuluar se e dashura e tij, 25-vjeçare, Sharon Fonseca ka sjellë në jetë një vajzë.

Lajmi është bërë publik nga vetë Vacchi, i cili përmes një postimi në “Instagram”, ka publikuar një foto të bashkëshortes dhe foshnjes, teksa shkruan se është bërë baba nga një vajzë.

Pas lindjes, prindërit e pagëzuan foshnjen me emrin Blu Jerusalem Vacchi. Në foto Vacchi dhe Fonseca shfaqen duke shijuar prindërimin, ndërsa mbanin dorën e vajzës së tyre.

Gianluca Vacchi shkruan se:

Ajo është me ne … Sharon dhe unë jemi të lumtur të njoftojmë se këtë mëngjes lindi vajza jonë, Blu Jerusalema Vacchi. Falë Zotit, ajo është mirë dhe e duam më shumë se jetën tonë.


Burimi: dailymail/joq

Italian businessman Gianluca Vacchi, 53, has revealed that his girlfriend, 25, Sharon Fonseca has given birth to a daughter.

The news was made public by Vacchi himself, who through a post on “Instagram”, published a photo of his wife and baby, as he writes that he has become a father by a daughter.

After the birth, the parents christened the baby Blu Jerusalem Vacchi. In the photo Vacchi and Fonseca are shown enjoying parenting while holding their daughter’s hand.

Gianluca Vacchi writes that:

She is with us … Sharon and I are happy to announce that this morning our daughter, Blu Jerusalem Vacchi, was born. Thank God, she is fine and we love her more than our lives.
Source: dailymail / joq