Kryeministri Edi Rama ka publikuar nē faqen e tij të ‘Facebook’ nje video të një qytetari italian që luan himnin shqiptar me violine në ballkon, në shenjë falenderimi dhe mirënjohje për popullin shqiptar që u solidarizua me Italinë, duke dërguar 30 mjeke e infermierë në Bergamo.

Rama teksa nuk i fsheh emocionet për gjestin në fjalë, thekson se eshte dritheruar me mesazhin.
Ndërkohë qytetari italian thote në video se “Kryeministri Edi Rama u tregua shume bujar me ne. Shqiperia nuk eshte se ka para por eshte si nje mik qe edhe kur ka euron e fundit ne xhep ta jep”.

MESAZHI I RAMES

MIRËMËNGJES😊

Kam marrë me shumë kënaqësi e kthyer me po aq përunjësi falenderime, mijëra mesazhe nga Italia, që nga kryeministri, ministra e lider partish, senatorë, deputetë, tek njerëz të kulturës e të sportit dhe njerëz të panjohur, që kalonin sms e tyre përmes shqiptarësh në Itali, të cilët edhe ata më kanë shkruar pafund nga ana e tyre…

Por, kur më erdhi dorë pas dore mbrëmë vonë, KJO VIDEO E BËRË NË BALLKON NGA NJË QYTETAR ITALIAN, JAM DRITHËRUAR FORT dhe në pamundësi për t’ia dhënë dot drejtëpërdrejtë, falenderimin e thellë që meriton ky njeri i panjohur, JAM I BINDUR SE TË GJITHË JU, DO TË BASHKOHENI ME MUA, duke e ndarë me të tjerë këtë perlë të rrallë, derisa do Zoti i mbërrin në dorë me një #GRAZIEdiCUOREdalALBANIA, dikujt që e njeh këtë zotëri fisnik🙏

🟢⚪️🔴 🌊❤️ 🌊 🔴⚫️ MIRËMËNGJES😊

🟢⚪️🔴 🌊❤️ 🌊 🔴⚫️MIRËMËNGJES😊Kam marrë me shumë kënaqësi e kthyer me po aq përunjësi falenderime, mijëra mesazhe nga Italia, që nga kryeministri, ministra e lider partish, senatorë, deputetë, tek njerëz të kulturës e të sportit dhe njerëz të panjohur, që kalonin sms e tyre përmes shqiptarësh në Itali, të cilët edhe ata më kanë shkruar pafund nga ana e tyre… Por, kur më erdhi dorë pas dore mbrëmë vonë, KJO VIDEO E BËRË NË BALLKON NGA NJË QYTETAR ITALIAN, JAM DRITHËRUAR FORT dhe në pamundësi për t'ia dhënë dot drejtëpërdrejtë, falenderimin e thellë që meriton ky njeri i panjohur, JAM I BINDUR SE TË GJITHË JU, DO TË BASHKOHENI ME MUA, duke e ndarë me të tjerë këtë perlë të rrallë, derisa do Zoti i mbërrin në dorë me një #GRAZIEdiCUOREdalALBANIA, dikujt që e njeh këtë zotëri fisnik🙏

Gepostet von Edi Rama am Sonntag, 29. März 2020

Prime Minister Edi Rama has posted on his Facebook page a video of an Italian citizen playing the Albanian anthem with a violin on the balcony, in thanksgiving and gratitude to the Albanian people who solidified with Italy, sending 30 doctors and nurses to Bergamo. .

Rama, while not hiding the emotions for the gesture in question, states that he is shaken with the message.
Meanwhile the Italian citizen says in the video that “Prime Minister Edi Rama was very generous with us. Albania is not that it has money but it is like a friend who gives it even when it has the last euro in its pocket.

RAMES MESSAGE

MIRËMËNGJES😊

I have received with great pleasure and with so much humility thank you, thousands of messages from Italy, from the Prime Minister, Ministers and Party leaders, Senators, MPs, to people of culture and sports and unknown people, passing their sms through Albanians in Italy, which they too wrote endlessly on their part…

But when I was struck late last night, THIS VIDEO MADE IN THE BALCONY BY AN ITALIAN CITIZEN, I HAVE RECEIVED THE FORT AND UNABLE TO GIVE DIRECTLY, THE deep thankfulness this unknown man deserves, I AM CONFIDENT ALL OF YOU, YOU WILL JOIN ME, sharing this rare gem with others, until the Lord reaches out with a #GRAZIEdiCUOREdalALBANIA, to someone who knows this noble gentleman🙏