Mund të konsiderohet si mashtrimi spektakolar i kësaj vere. Ngjarja u regjistrua pak ditë më parë në një hotel në jug të vendit, ku një shtetas italian është martuar me një shtetase shqiptare dhe ka ikur pa paguar lekët e dasmës.

Denoncimi është bërë nga hoteli, përmes një postimi në facebook, ku thuhet se italiani akomodoi për një javë në këtë hotel dasmorët, organizoi ceremoninë martesore dhe në fund pagoi me një çek që rezulton fals.

Rezulton se italiani ka bërë vetëm një pagesë me vlerë 500 euro, ndërkohë qe i ka thënë administratorit të hotelit, Vasil Bedinit, që deri të premten do bëjë pagesën totale të dasmës që ka bërë tek hoteli, një borxh prej mijëra eurosh.

Kartat e kreditit që i kishte me vete dhe gjoja do bënte pagesën kanë qenë bosh, dhe e kishte mashtruar me një cek.

Bedini shprehet për Top Channel që nuk kishte fort besim se italiani do të kryente pagesën, pasi ai dukej që ishte mashtrues dhe në komunikimet që ka patur i ka thënë që nëse nuk bënë pagesën Shqipërinë do ta shohësh vetëm me google earth!

Ndërkohë, aq mashtrues ishte italiani sa që, makinën që kishte marrë me qira nuk e kishte paguar, madje e kishte lëne dhe ne Rinas, duke i marrë dhe çelsat me vete, një tjetër dëm ndaj një pronari që jep makina me qira.
An unusual event took place in a hotel in the south of the country, where an Italian citizen married an Albanian citizen and fled without paying the wedding money.

The denunciation was made by the hotel, through a post on Facebook, where it is said that the Italian accommodated the wedding guests in this hotel for a week, organized the wedding ceremony and finally paid with a check that turns out to be fake.

It turns out that the Italian has made only one payment worth 500 euros, while he told the hotel administrator, Vasil Bedini, that until Friday he will make the total payment of the wedding he made at the hotel, a debt of thousands of euros.

The credit cards he had with him and he was supposed to make the payment were empty, and he had cheated him with a check.

Bedini says for Top Channel that he did not have strong faith that the Italian would make the payment, as he seemed to be a fraudster and in the communications he had told him that if they do not make the payment, you will only see Albania with google earth!

Meanwhile, the Italian was so deceitful that he did not pay for the car he rented, he even left it in Rinas, taking the keys with him, another damage to an owner who rents cars.