Në shtëpinë e një prej tregtarëve të drogës janë gjetur rreth 200 gramë kokainë dhe 150 gramë tjetër hashash. Kështu kanë bërë të ditur karabinierët në Bolonja të Italisë, të cilët bënë të mundur edhe arrestimin e tre personave.

Në prangat e policisë italiane ranë dy shtetas shqiptarë të moshës 32 dhe 61 vjeç dhe një 26-vjeçar me origjinë marokene. Sipas mediave vendase, kokaina u gjet në një zonë të gjelbër brenda një kavanozi që banda kishte varrosur në një vend të izoluar.

Falë një interesi të gjatë, policia pa dy shqiptarët të arrinin në vendin e fshehjes dhe me një lopatë të merrnin drogën. Si pjesë e të njëjtit hetim, shtëpia e 26-vjeçarit më pas u plaçkit ku u gjetën 155 gramë hashash dhe 17,000 euro.

Në qarqet e drogës, hetuesit shpjegojnë, 61-vjeçari Hairi Cukani ishte mbiquajtur “Escobar”, një nga trafikantët më famëkeq në histori. Ashtu si krimineli kolumbian, “ai kishte zhvilluar metoda efektive për të shmangur tërheqjen e vëmendjes dhe kapjen”.

 

About 200 grams of cocaine and another 150 grams of hashish were found in the house of one of the drug dealers. This was announced by the carabinieri in Bologna, Italy, who made possible the arrest of three people.

Two Albanian citizens, aged 32 and 61, and a 26-year-old man of Moroccan origin were arrested by the Italian police. According to local media, the cocaine was found in a green area inside a jar the gang had buried in an isolated location.

Thanks to a long interest, the police saw the two Albanians arrive at the hiding place and take the drugs with a shovel. As part of the same investigation, the 26-year-old’s house was later looted where 155 grams of hashish and 17,000 euros were found.

In drug circles, investigators explain, 61-year-old Hairi Cukani was nicknamed “Escobar”, one of the most notorious traffickers in history. Like the Colombian criminal, “he had developed effective methods to avoid being caught and caught.”