Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në afërsi të ish Gjykatës së Elbasanit mbrëmjen e së shtunës, pak para mesnate në qytetin e Elbasanit, ku një 30- vjeçar është plagosur me thikë nga një i mitur.

Burimet kanë konfirmuar se ka mbetur i plagosur si pasojë e një konflikti të çastit Enea Zylfullari, 30 vjeç.

Sipas informacioneve, Zylfullari është dërguar me urgjencë drejt spitalit kirurgjik të Elbasanit dhe ndodhet nën kujdesin intensiv të mjekeve, pasi ka marrë më shumë se pesë goditje me thikë.

Ndërkohë, përgjegjës për krimin është 16- vjeçari me iniciale E.P., i cili akuzohet për veprën penale “Vrasje e mbetur në tentativë”.

Gjithashtu, është sekuestruar edhe mjeti i mprehtë, me të cilin është kryer plagosja.

A serious incident took place near the former Court of Elbasan on Saturday evening, shortly before midnight in the city of Elbasan, where a 30-year-old man was stabbed by a minor.

Sources have confirmed that Enea Zylfullari, 30, was injured as a result of an instant conflict.

According to the information, Zylfullari was sent urgently to the surgical hospital of Elbasan and is under intensive care of doctors, after receiving more than five stab wounds.

Meanwhile, responsible for the crime is a 16-year-old with the initials E.P., who is charged with the criminal offense “Attempted Murder”.

Also, the sharp tool with which the injury was committed was seized.