Zbulohet telefonata e fundit e vrasësit

Detaje të tjera janë zbuluar në lidhje me vrasjen e ndodhur në Lushnje ku humbi jetën 62-vjeçari Rako Qorri, ndërsa djali i tij, Kejdi Qorri mbeti i plagosur rëndë. Ngjarja ndodhi rreth orës 23:47, në fshatin Fier i Ri në Lushnje, ndërsa është vetëdorëzuar në polici edhe autori i identifikuar si Sofokli Shani. “BW” ka mësuar se 57-vjeçari Shani pak minuta pas ngjarjes i ka rrëfyer gruas në telefon se kishte vrarë 62-vjeçarin kishte plagosur djalin e tij. Më pas Shani ka mbërritur në shtëpinë e tij dhe ka pritur që policia të shkonte dhe ta arrestone. Por Sofokli Shani nuk është emër i panjohur për policinë pasi ka qenë 15 vite i dënuar para viteve 90 pasi kishte vrarë shokun e tij me thikë.

Ndërsa kujtojmë Shani është konfliktuar me Rako Qorrin për rakinë dhe e ka goditur pronarin e lokalit me karrige kokës. Më pas, djemtë e Rakos janë përgjigjur, duke rrahur Sofokliun. Pas kësaj, ky i fundit ka shkuar në banesë, ka marrë armën dhe ka kryer vrasjen, ndërsa ka plagosur rëndë Klajdin Qorrin i cili ndodhet në spital në Tiranë, në gjendje të rëndë për jetën.

 

Other details have been revealed regarding the murder that took place in Lushnje where 62-year-old Rako Qorri lost his life, while his son, Kejdi Qorri was seriously injured. The event took place around 23:47, in the village of Fier i Ri in Lushnje, while the author identified as Sofokli Shani also surrendered to the police. “BW” has learned that 57-year-old Shani, a few minutes after the event, confessed to the woman on the phone that he had killed the 62-year-old and injured his son. Shani then arrived at his home and waited for the police to go and arrest him. But Sofokli Shani is not an unknown name for the police as he was sentenced to 15 years before the 90s after he had killed his friend with a knife.

As we remember, Shani had a conflict with Rako Qorri for brandy and hit the owner of the bar with a chair on the head. Rako’s boys then responded, beating Sophocles. After that, the latter went to the apartment, took the weapon and committed the murder, while seriously injuring Klajdin Qorri, who is in hospital in Tirana, in serious condition.