Grabitet gjatë natës “Xhamia Mbret”.

Paraprakisht, bëhet me dije se hajdutët të cilët kanë qenë të maskuar, kanë grabitur arkën me para ku mblidheshin ndihma për të varfërit.

Policia dhe grupi hetimor ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë për zbardhjen e saj dhe kapjen e autorëve.

Edhe herë të tjera hajdutët kanë vjedhur paratë e dhuruara për të varfërit në këtë xhami.

The “King Mosque” is robbed during the night.

Preliminarily, it is reported that the thieves, who were in disguise, robbed the cash box where aid was collected for the poor.

Police and the investigative team are at the scene and are working to uncover it and catch the perpetrators.

Other times thieves have stolen money donated to the poor in this mosque.