Një burrë u njoftua si i humbur ditën e hënë në Vlorë. Bëhet fjalë për Ermal Ngucaj i cili mbante edhe emrin Adhurim.
Ai është person me precedentë penalë dhe kishte 7 muaj që kishte dalë nga burgu për një konflikt në gurore.

Bisedën e fundit pra se të zhdukej ai e kishte me të shoqen. “Po të ndërrohem, ik se ngatërrova rrugën”,-i tha ai dhe i mbylli telefonin duke mos u bërë më i gjallë.

Prindërit e tij, Fejzo dhe Mjaftime Ngucaj dyshojnë se djali i tyre është rrëmbyer dhe është plagosur pasi e kanë prerë në besë shokët duke e rrëmbyer.

Ata i kërkojnë policisë së Vlorës që të nisë kërkimet për gjetjen e djalit të tyre.

A man was reported missing on Monday in Vlora. It is about Ermal Ngucaj who also bore the name Adhurim.
He is a person with a criminal record and had been out of prison for 7 months for a quarrel in the quarry.

So he had the last conversation with his wife before he disappeared. “If I change, I left because I confused the road,” he told her and hung up the phone, not becoming more alive.

His parents, Fejzo and Mjaftime Ngucaj, suspect that their son was abducted and injured after his friends cut him off by kidnapping him.

They ask the Vlora police to start the search for their son.