Këngëtarja e njohur Besjana Kasami, e njohur si Big Mama duke habitur të gjithë ka postuar një foto në llogarinë e saj në Instagram duke festuar me mikeshat e saj. Dhe nuk është foto nga një festë e zakonshme, por nga festa e beqarisë.

Ndonëse ka qenë mjaft e rezervuar për jetën e saj private, Big Mama prej kohësh jeton një dashuri të bukur.

Menjëherë pas këtij postimi, me mesazhin “Nata e fundit e beqarisë”, kanë vërshuar urimet e miqve virtualë në adresë të Besjanës. Me sa duket, kjo e premte do të shënojë ngjarjen më të bukur në jetën e këngëtares.

Për partnerin e saj, Big Mama ende nuk ka folur publikisht. Ajo ka preferuar, prej kohësh, të jetë e tërhequr nga vëmendja mediatike, sidomos kur bëhet fjalë për jetën private.

Famous singer Besjana Kasami, known as Big Mama surprising everyone has posted a photo on her Instagram account celebrating with her friends. And it is not a photo from an ordinary holiday, but from the bachelor party.

Although she has been quite reserved about her private life, Big Mama has long lived a beautiful love.

Immediately after this post, with the message “The last night of bachelorhood”, the congratulations of virtual friends in the address of Besjana flooded. Apparently, this Friday will mark the most beautiful event in the life of the singer.

For her partner, Big Mama has not yet spoken publicly. She has long preferred to be drawn to media attention, especially when it comes to privacy.