Filiali i institucionit të dhënies së Kredive “kredo.al” në zonën e Brrylit është grabitur rreth orës 13:40 të 23 janarit 2021.

Personi është paraqitur para sportelit dhe në kërcënimin e armës ka marrë një shumë parash.

“Një shtetas ende i paidentifikuar dyshohet nën kërcënimin e armës, ka vjedhur një shumë parash në një filial të dhënies së kredive dhe është larguar me shpejtësi.” thuhet në njoftimin e policisë.

Në të gjitha hyrje-daljet e Tiranës, janë ngritur pika kontrolli, si dhe janë shtuar sherbimet ku po behet krehja e zonës informon policia.

Patrullat janë shpërndarë në zonën e Brrylit dhe Xhamllikut në Tiranë.

Grupi hetimor vijon punën për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes, me qëllim identifikimin e autorëve.Oranews

 

The branch of the Credit Institution “kredo.al” in the area of Brryli was robbed around 13:40 on January 23, 2021.

The person appeared in front of the counter and received a large sum of money at the threat of a weapon.

“An as yet unidentified citizen is suspected of threatening with a gun, stealing a lot of money from a lending branch and leaving quickly.” said in the police notice.

At all entrances and exits of Tirana, checkpoints have been set up, as well as the services where the area is being combed have been increased, informs the police.

The patrols are deployed in the area of Brryli and Xhamllik in Tirana.

The investigative group continues to work to clarify the circumstances of the event, in order to identify the perpetrators.Oranews