Një trup i pajetë është gjetur mbrëmjen e djeshme në Ulqin. Mediat në Malin e Zi bëjnë me dije se identiteti i viktimës ende nuk dihet.

Jozyrtarisht nga policia e Malit të Zi bëhet me dije se nga rezultatet paraprake të hetimit trupi i pajetë i përket ish-shefi të policisë së Ulqinit, Rudolf Elezoviç.

Po i njëjti ka bërë me dije se shkaku i vdekjes do të përcaktohet nga autopsia, por që tani për tani, gjithçka tregon për vetëvrasje.

Trupi i pajetë dyshohet se është i Rudolf Elezoviç, pasi ky i fundit u raportuar i zhdukur nga gruaja e tij më 27 maj. Kërkimet për ish-shefin e policisë u shtrinë dhe në Shqipëri, pasi mendohej se mund të ndodhej në këtë territor.

Elezoviç ka shërbeu si shef i policisë së Ulqinit për gati gjashtë vjet, deri në vitin 2014, kur u zëvendësua nga Sead Djozovic. Më parë ai ka mbajtur poste të tjera të larta në policinë e Malit të Zi.

A dead body was found last night in Ulcinj. Media in Montenegro suggest that the identity of the victim is still unknown.

Unofficially, the Montenegrin police inform that from the preliminary results of the investigation, the dead body belongs to the former chief of the Ulcinj police, Rudolf Elezovic.

The same has suggested that the cause of death will be determined by autopsy, but for now, everything points to suicide.

The dead body is suspected to belong to Rudolf Elezovic, as the latter was reported missing by his wife on May 27th. The search for the former police chief was extended to Albania, as it was thought that he might be in this territory.

Elezovic served as Ulcinj police chief for almost six years, until 2014, when he was replaced by Sead Djozovic. He has previously held other senior positions in the Montenegrin police.