Burri vret gruan me të cilën ishte në proces divorci dhe djalin e tij, më pas vetëvritet. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Primavalle, një periferi të Romës.

Autori, një ish-roje sigurie 67-vjeçar dhe gruaja e tij 63-vjeçare vdiqën nga plagët e rënda; ndërsa në gjendje kritike ndodhet djali i çiftit, 44 vjeçar, i cili kishte ndërhyrë për të mbrojtur nënën e tij, por e kapi plumbi i armës me të cilën babai i tij i qëlloi nënën.

Çifti i bashkëshortëve gjetën vdekjen sapo mbërritën në spital.

67-vjeçari u kishte hapur derën e shtëpisë së tij pasi gruaja dhe djali kishin shkuar për të marrë rroba dhe sende të tjera personale, pasi ata ishin larguar nga banesa.

Në kulmin e një grindje të ashpër me gruan e tij (e cila shpërtheu për arsye që nuk dihen ende), ai fillimisht e qëlloi me thikë dhe më pas me armë. Ndërsa plumbi preku djalin, duke parë situatë, u vetëvra.

“Kjo vrasje është si pasojë e koronavirusit. Njerëzit kanë frikë nga ideja e vdekjes, nervat janë të tensionuar. Shpresojmë që mjekët së shpejti të gjejnë trajtime të vërteta dhe një vaksinë, sepse kjo nuk është jetë”, thanë disa nga banorët e lagjes për mediat italiane.

The man kills the woman with whom he was in the process of divorce and his son, then commits suicide. The serious incident took place in Primavalle, a suburb of Rome.

The perpetrator, a 67-year-old former security guard, and his 63-year-old wife died from severe injuries; while in critical condition is the couple’s 44-year-old son, who had intervened to protect his mother but was caught by a bullet with which his father shot his mother.

The couple died on arrival at the hospital.

The 67-year-old had opened the door to his home after his wife and son had gone to get clothes and other personal items after they had left the apartment.

At the height of a heated argument with his wife (which erupted for reasons not yet known), he first shot her with a knife and then with a gun. While the bullet hit the boy, seeing the situation, he committed suicide.

“This murder is the result of coronavirus. People are afraid of the idea of ​​death, the nerves are tense. We hope that doctors will soon find real treatments and a vaccine, because this is not life “, said some of the residents of the neighborhood for the Italian media.