Vrasja e shqiptarit Flamur Beqiri, i cili njihej edhe me emrin Alex në prag të derës në shtëpinë e tij në Londër tronditi mbarë opinionin publik disa muaj më parë.

Kujtojmë këtu se ai vra në sy të gruas së tij dhe djalit të vogël. U tha se shqiptari kishte një të shkuar kriminale, në Suedi.

Së fundmi bashkëshortja, Flamur Beqirit që njihej si ‘bos’ është shfaqur për herë të parë pas ngjarjes së rëndë që ndodhi.

Ajo ka publikuar në Instagram foto. Në një foto, ajo shikohet me duke pirë cigare me një grua tjetër.

Ajo e ka hapur llogarinë e saj në Instagram disa muaj pasi i vranë të shoqin në sy të saj dhe djalit të vogël.

Sjellim në kujtesë se Flamur Beqiri kishte lindur në Kosovë, por kishte kohë që jetonte në Londër dhe aty punonte si producenti artistëve të njohur në Angli.

The murder of Albanian Flamur Beqiri, also known as Alex, on the doorstep of his London home shocked the entire public a few months ago.

We recall here that he killed in the eyes of his wife and young son. It was said that the Albanian had a criminal past in Sweden.

Recently, his wife, Flamur Beqiri, who was known as the ‘boss’, appeared for the first time after the serious event that took place.

She has posted photos on Instagram. In one photo, she is seen smoking a cigarette with another woman.

She opened her Instagram account a few months after her husband and young son were killed in front of her.

We recall that Flamur Beqiri was born in Kosovo, but had been living in London for some time and worked there as a producer for well-known artists in England.