Xhelozia në çift është sa e bukur, por ndonjëherë edhe tragjike. Kjo ndjenjë komplekse që mund të helmojë jetën e atij që e provon dhe mund të vrasë një marrëdhënie në çift, ka përfshirë edhe një grua. Konkretisht në Brazil, një grua ka vrarë një vajzë si shkak i kësaj ndjesie, ndërsa ka regjistruar një tragjedi. Më konkretisht bëhet fjalë për një 31-vjeçare e identifikuar si Rafaella de Silva Rodrigues e cila kur ka parë bashkëshortin e saj pranë një vajze të re, është tërbuar dhe ka qëlluar për vdekje shoqëruesen e burrit të saj. Tragjedia është regjistruar në një lokal në Tiangua, Brazil, teksa të tmerruar kanë mbetur edhe klientët. Viktima mësohet se është Djaiane Batista Barro, 26-vjeç.

Viktima: Kujtojmë që bashkëshorti i autores së sulmit, ka qenë në tavolinë me viktimën si dhe me 5 miq të tjerë. Rafaella de Silva Rodrigues e ka qëlluar 26-vjeçaren në kokë dhe shkak i plagëve të marra ka ndërruar jetë menjëherë. Por veç viktimës, autorja e sulmit ka qëlluar edhe një 24-vjeçar, i cili u dërgua në spital dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetën. Pas ngjarjes, Rafaella de Silva Rodrigues është arrestuar, ndërsa pritet të merret edhe vendimi për fatin e saj. Shkak i gjithë kësaj ngjarje të rëndë ka qenë xhelozia, teksa bashkëshorti ka mohuar se ka qenë duke e tradhtuar gruan e tij.

Jealousy in the couple is as beautiful as it is sometimes tragic. This complex feeling that can poison the life of the one who experiences it and can kill a relationship in the couple, has also involved a woman. Specifically in Brazil, a woman has killed a girl as the cause of this feeling while recording a tragedy. More specifically, it is about a 31-year-old identified as Rafaella de Silva Rodrigues who, when she saw her husband next to a young girl, got angry and shot to death her husband’s companion. The tragedy was recorded in a bar in Tiangua, Brazil, while customers were also terrified. The victim is learned to be Djaiane Batista Barro, 26 years old.

Victim: We recall that the husband of the perpetrator of the attack was at the table with the victim and 5 other friends. Rafaella de Silva Rodrigues shot the 26-year-old in the head and died immediately due to the injuries received. But in addition to the victim, the perpetrator of the attack also shot a 24-year-old man, who was taken to hospital and is out of danger for life. Following the event, Rafaella de Silva Rodrigues has been arrested, while a decision on her fate is expected to be made. The cause of all this serious event has been jealousy, while the husband has denied that he was betraying his wife.