Është ndarë nga jeta në moshën 57-vjeçare kryetari i Këshillit Bashkiak të Kavajës Ramazan Cara.

Kryetari i Këshillit Bashkiak të Kavajës, nuk mundi të fitojë betejën për jetën me virusin vrasës Covid19.

Ai ishte i shtruar prej disa ditësh në një spital Covid në Tiranë, por pavarësisht kujdesit dhe përpjekeve të mjekëve nuk ka mundur dot që të mposhtë Covid, duke lënë pas dhimbje te familjarët, por edhe qytetarët e Kavajës, të cilët e përshkruajnë si një mik të mirë, dhe intelektual aktiv.

Përpara se të zgjidhej në postin e Kryetarit të Këshillit Bashkiak, Cara ka shërbyer për disa mandate dhe si anëtar, nga radhët e Partisë Socialiste, ndërsa ka qenë një emër i njohur për komunitetin lokal.

 

The mayor of Kavaja, Ramazan Cara, passed away at the age of 57.

The mayor of Kavaja, could not win the battle for life with the deadly virus Covid19.

He was hospitalized for several days in a Covid hospital in Tirana, but despite the care and efforts of doctors, he could not defeat Covid, leaving behind pain to his family, but also the citizens of Kavaja, who describe him as a friend. good, and active intellectual.

Prior to his election as Mayor of the City Council, Cara served for several terms and as a member, from the ranks of the Socialist Party, while being a well-known name to the local community.