Vëllai i Kryetarit të Bashkisë së Divjakës i ka thyer krahun akstivistes së PD-së Elsa Bita.

Shkak është bërë një postim që ajo ka kryer në Facebook.

Elsa Bita ka filmuar me celular dyert e Bashkisë Divjakë që ishin mbyllur një ditë më parë dhe qytetarët nuk po merrnin shërbim.

Sot në mëngjes, vëllai i Kryetarit të Bashkisë e ka rrahur brutalisht duke i shkaktuar fraktura të ndryshme në trup e madje duke i thyer edhe krahun.

Aktivistja ndodhet në spitalin e Lushnjes ku po merr mjekimin e nevojshëm mjekësor, ndërkohë ka paralajmëruar se do ta denoncojë në polici autorin e rrahjes.

 

The brother of the Mayor of Divjaka has broken the arm of the PD activist Elsa Bita.

The cause is a post she made on Facebook.

Elsa Bita filmed with her mobile phone the doors of the Municipality of Divjaka that were closed the day before and the citizens were not receiving service.

This morning, the Mayor’s brother brutally beat him, causing various fractures in his body and even breaking his arm.

The activist is in the hospital of Lushnja where she is receiving the necessary medical treatment, meanwhile she has warned that she will report the perpetrator of the beating to the police.