Gjithçka filloi mbasditen e së premtes (29 janar) kur një BMW e zezë me xhama të errët tërhoqi vëmëndjen e Policisë në një makinë patrullimi të ndërhyrjes së Shpejtë dhe e ndaloi atë për kontroll në kryqëzimin e rrugëve Kyprou dhe G. Plati në Lamia.

Kur dera e pasagjerit u hap, Policia, si dhe të gjithë qytetarët që ishin në postbllok, nuk u besuan syve!

Bashkë me shoferin në ndenjësen e parë nuk ishte askush tjetër përveç Alket Rizai dhe 45 vjeçari shqiptar që ishte në kërkim.

I pandehuri 45 vjeçar është i njohur për autoritetet greke pasi ai është i përfshirë në çështje të tjera , të tilla si përpjeke për të shantazhuar një biznesmen.

Ai deri më tani i ka shpëtuar arrestimit deri kur ai u kap në makinë me Alket Rizain.

Gjithashtu 45 vjeçari që njihet dhe si një nga drejtuesit e jetës së natës, sot ka dalë para hetuesve dhe do të merret në pyetje.

It all started on Friday afternoon (January 29) when a black BMW with tinted windows caught the attention of the Police in a Rapid Intervention patrol car and stopped it for control at the intersection of Kyprou and G. Plati streets in Lamia.

When the passenger door opened, the Police, as well as all the citizens who were at the checkpoint, could not believe their eyes!

Along with the driver in the first seat was none other than Alket Rizai and the 45-year-old Albanian who was wanted.

The 45-year-old defendant is known to the Greek authorities as he is involved in other matters, such as attempts to blackmail a businessman.

He has so far escaped arrest until he was caught in the car with Alket Rizain.

Also, the 45-year-old who is known as one of the leaders of the night life, today appeared before the investigators and will be interrogated.