Ministrja e Arsimit Evis Kushi infektohet me koronavirus. Lajmin e ka bërë me dije vetë ministrja në një postim në rrjetet sociale, ku thotë se është karantinuar në banesë.

“Ju bëj thirrje të gjithëve, të respektoni të gjitha rregullat dhe protokollet në fuqi, për parandalimin e përhapjes së virusit”, bën thirrje ministrja.

POSTIMI I PLOTE

Të dashur miq,

Pas testimit për COVID-19, ju informoj se kam rezultuar pozitive. Aktualisht jam karantinuar, duke ndjekur të gjitha udhëzimet e mjekëve dhe do të vazhdoj t’i përmbush detyrat nga shtëpia.

Ju bëj thirrje të gjithëve, të respektoni të gjitha rregullat dhe protokollet në fuqi, për parandalimin e përhapjes së virusit.

Uroj shumë shëndet për ju dhe familjet tuaja!

Minister of Education Evis Kushi is infected with coronavirus. The news was announced by the minister herself in a post on social networks, where she says that she was quarantined in the apartment.

“I call on all of you to respect all the rules and protocols in force, to prevent the spread of the virus,” the minister called.

FULL POSTING

Dear friends,

After testing for COVID-19, I inform you that I tested positive. I am currently quarantined, following all the instructions of the doctors and will continue to do my homework.

I urge you all to abide by all applicable rules and protocols to prevent the spread of the virus.

I wish you and your families good health!