Pas rekomandimit të Komitetit të Ekspertëve, Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu ka firmosur urdhrin e dytë në lidhje me nisjen e procesit mësimor.

Pas vendimit të Komitetit të Ekspertëve dhe në vijim të përforicimit të masave për parandalimin e përhapjes se COVID-19, Manastiliu ka firmosur një urdhër të dytë për mbylljen e veprimtarisë së institucioneve arsimore publike dhe jo publike dhe çerdheve deri në datën 03.04.2020.

“Kemi vendosur mbylljen e institucioneve arsimore duke filluar nga kopshtet por edhe të çerdheve publike dhe jo publike deri në 3 Prill”, u shpreh Manastirliu.

Following the recommendation of the Committee of Experts, Minister of Health and Social Protection Ogerta Manastirliu has signed the second order regarding the start of the teaching process.

Following the decision of the Committee of Experts and following the reinforcement of measures to prevent the spread of COVID-19, Manastili has signed a second order to cease the operation of public and non-public educational institutions and kindergartens by 03.04.2020.

“We have decided to close educational institutions starting from kindergartens and public and non-public kindergartens until April 3,” Manastirliu said.