Modelja Manuela Ferrera ka folur për lidhjen me Gonzalo Higuain dhe jetën private të saj.

E ftuar në emisionin Tiki Taka, modelja tha: “Unë isha me Higuain disa kohë më parë. Ne kurrë nuk ishim fejuar zyrtarisht, kishte një takim që zgjati disa muaj. Mbaroi sepse ai kishte një një pasion të veçantë për gratë e ndyra. Ai preferoi të shkonte me gra të pista. Nëse kjo ka ndodhur gjatë përvojës së tij në Napoli? Jo, më vonë. Ai ishte në Milano në atë kohë “.
Ferrera pastaj sqaroi lidhjen e pretenduar me CR7: “Historia me Cristiano Ronaldon? Nuk kishte kurrë asgjë, ai thjesht më shkruajti një mesazh privat në rrjetet sociale për të më uruar. Vetëm komplimente, asgjë më shumë. Ndihem shumë e vlerësuar “.

Në të kaluarën modelja kishte dhe një histori dashurie me futbollistin portugez Ricardo Quaresma: “Zgjati tetë muaj, ai pëlqente makaronat e mia me brokol”.

Model Manuela Ferrera has talked about her relationship with Gonzalo Higuain and her private life.

Invited to the Tiki Taka show, the model said: “I was with Higuain some time ago. We were never officially engaged, there was a meeting that lasted several months. It ended because he had a special passion for dirty women. He preferred to go with dirty women. If this happened during his experience in Naples? No, later. “He was in Milan at the time.”
Ferrera then clarified the alleged connection with CR7: “The story with Cristiano Ronaldo? There was never anything, he just wrote me a private message on social media to congratulate me. Just compliments, nothing more. “I feel very appreciated.”

In the past, the model also had a love affair with Portuguese footballer Ricardo Quaresma: “It lasted eight months, he liked my pasta with broccoli.”