Një grabitje më dhunë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Tiranë. Policia ka njoftuar se rreth orës 09:05 në rrugën e “Kavajës” 2 persona ende të paidentifikuar kanë goditur me sende të forta dhe më pas i kanë marrë një shumë parash shtetasit Q. Z., 55 vjeç, i cili po transportonte me motorr vlera monetare të një pike valute.

Dy grabitësit janë larguar menjëherë nga vendi i ngjarjes duke braktisur motomjetin me të cilin po qarkullonin dhe janë larguar në këmbë nga vendi i ngjarjes.

Njoftimi i policisë: Tiranë/Informacion paraprak; Me datë 04.05.2021, rreth orës 09:05, në rrugën e “Kavajës” në kryqëzim me rrugën “Mihal Duri”, 2 persona ende të paidentifikuar kanë goditur me sende të forta dhe më pas i kanë marrë një shumë parash shtetasit Q. Z., 55 vjeç, i cili po transportonte me motorr vlera monetare të një pike valute. Autorët e dyshuar të ngjarjes në largim e sipër kanë braktisur motomjetin me të cilin po qarkullonin dhe janë larguar me këmbë nëpër rrugica. Sherbimet e Policisë kanë shkuar menjeherë në vendngjarje dhe po bëjnë kontrollin e zonës. Grupi hetimor po punon për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

A more violent robbery took place this morning in Tirana. Police have announced that around 09:05 in the street of “Kavaja” 2 still unidentified persons hit with hard objects and then took a lot of money from the citizen QZ, 55 years old, who was transporting by motorcycle monetary values ​​of a currency point.

The two robbers immediately left the scene abandoning the motor vehicle they were traveling in and walked away from the scene.

Police notification: Tirana / Preliminary information; On 04.05.2021, around 09:05, in the street of “Kavaja” at the intersection with the street “Mihal Duri”, 2 still unidentified persons hit with solid objects and then took a sum of money from the citizen QZ, 55 years old, who was transporting the monetary values ​​of a currency point by motorbike. The suspected perpetrators of the outgoing event abandoned the motor vehicle they were traveling in and walked away through the alleys. Police services immediately went to the scene and are checking the area. The investigative group is working to clarify the circumstances of the event.