Vajza e kambistit tregon çastet e përleshjes me hajdutët.

Detaje të reja janë zbuluar nga grabitja 10 milionë lekëve të kambistit Shefqet Muço mëngjesin e kësaj të hëne në Korçë.

Kambisti ka bërë rezistencë ndaj grabitësve të maskuar dhe me armë. Ndër të tjera mësohet se në vendin e ngjarjes ka qenë bashkëshortja e tij dhe fqinjët të cilët kanë bërë të mundur dhe ndalimin e një prej autorëve.

Familjarët kanë pohuar se është hera e katër që ndodh një gjë e tillë dhe policia nuk i ka identifikuar asnjëherë deri më tani autorët.

Jashtë kameras fëmijët e kambistit kanë thënë se janë autorët kanë zbritur nga kodra dhe janë futur në rrugicat e banesës, ndërsa vajzat kanë thënë se janë zgjuar të tmerruara nga gjumi nga ulërimat e nënës së tyre.

“U zgjuam nga gjumi të tmerruara pasi dëgjuam ulërimat e mamit. Kur dolëm shohim babin që po e godisnin 3 persona. Ishin të maskuar me armë dhe me leva. Ata shanin dhe ofendonin. Babi ishte i gjakosur nga fytyra dhe u godit me leve në shpatull. Edhe mamin e goditën vëllain dhe mua”, ka thënë vajza 14 vjeçare e familjes.

Ndërkaq për shkak të plagëve të marra kambisti se bashku me djalin e tij ndodhen në spital pas plagëve të marra nga grabitësit.

Ndërkohë deri më tani nuk ka asnjë informacion në lidhje me identitetin e dy autorëve të arratisur, ndërsa policia e ndodhur në vendin e ngjarjes ka marrë gjurmët e gjakut në vendin e ngjarjes si pasojë e përleshjes.

Ngjarja ka ndodhur mëngjesin e sotëm në në lagjen nr 1 , në rrugën e “Bilbilave” në qytetin e Korçës, para banesës së kambistit Shefqet Muço.

New details have been revealed from the robbery of 10 million ALL of the money changer Shefqet Muço this Monday morning in Korça.

Cambist has resisted masked and armed robbers. Among other things, it is learned that his wife and neighbors were at the scene and made possible the arrest of one of the perpetrators.

Family members have claimed that this is the fourth time such a thing has happened and the police have never identified the perpetrators so far.

Outside the camera, the children of the money changer said that the perpetrators came down from the hill and entered the alleys of the apartment, while the girls said that they woke up terrified from sleep by the screams of their mother.

“We woke up terrified after hearing Mom screaming. When we went out we saw the father being hit by 3 people. They were masked with guns and levers. They cursed and offended. Dad was bleeding from the face and was hit with a lever on the shoulder. “My mother and my brother were also beaten,” said the family’s 14-year-old daughter.

Meanwhile, due to the wounds received, the money changer together with his son are in the hospital after the wounds received by the robbers.

Meanwhile, so far there is no information about the identity of the two fugitive perpetrators, while the police who happened to be at the scene have taken traces of blood at the scene as a result of the clash.

The event took place this morning in neighborhood no. 1, on “Bilbilave” street in the city of Korça, in front of the apartment of the money changer Shefqet Muço.