Hëna ka marrë një shkëlqim të jashtëzakonshëm sonte.

Dilni dhe e shihni mos e humbisni këtë rast. Do ndjeheni vërtet të impresionuar me shkëlqimin e saj të butë.

Ngjan si një abazhur i mbushur me dritë, si një top bore që mund ta ngjeshësh.

Të emocionon. Ndaj dilni dhe shiheni që të shkarkoni pak mërzinë e këtyre ditëve.

Gjatë kësaj periudhe edhe planetët e tjerë të sistemit diellor do të jenë afër Tokës dhe do të shkëlqejnë në qiell.

Eh.. Po jetojmë kohë kozmike.


The moon has received an extraordinary glow tonight.

Go out and see if you miss this opportunity. You will feel really impressed with its soft glow.

It looks like a sack that encloses with a drawstring.

It excites you. So go out and see if you can get a little bored of these days.

During this period, other planets in the solar system will be close to Earth and will shine in the sky.