Punonjësit të hipotekës në Vlorë i kanë djegur makinën në orët e para të mëngjesit të kësaj të enjtje.

Në një prononcim për abcnews.al motra e pronarit të makinës është shprehur se dyshojnë se ngjarja ka lidhje me profesionin e vëllait të saj Ermal Hoxhës.

“Makina kishte marrë flakë në anën e majtë të shoferit dhe shkoj dhe njoftoj familjarët, por më pas makina ka marrë flakë. Ermali punon në hipoteke nuk ka asnjë konflikt interesi, unë kam një proces divorci me bashkëshortin tim dhe me 6 shkurt kemi dhe seancën e gjyqit dhe besoj se ai mund të ketë dorë në këtë ngjarje. Ai mund ta ketë bërë për shkak se dëshiron që të marrë djalin tim”, ka thënë motra e 32 vjeçarit.

Ngjarja ka ndodhur në orën 03:25 në lagjen “Kushtrimi”, Vlorë, ku është djegur automjet i markës “Toyota”.

Mortgage employees in Vlora burned their car in the early hours of this Thursday morning.

In a statement for abcnews.al, the sister of the car owner said that they suspect that the event is related to the profession of her brother Ermal Hoxha.

“The car caught fire on the left side of the driver and I go and inform the family, but then the car caught fire. Ermali works in the mortgage there is no conflict of interest, I have a divorce process with my husband and on February 6 we have the court hearing and I believe he can have a hand in this event. “He may have done it because he wants to take my son,” said the 32-year-old sister.

The event happened at 03:25 in the neighborhood “Kushtrimi”, Vlora, where a “Toyota” vehicle was burned.