Arrestohet në Greqi një shqiptar i cilësuar si vrasës dhe i shpallur në kërkim ndërkombëtar.

Mediat greke shkruajnë se shqiptari ishte duke ecur në një zonë të Fokidës në momentin kur është kapur dhe arrestuar nga Polica greke.

Autoritetet greke ende nuk kanë bërë të ditur identitetin e të shumëkërkuarit ndërsa është njoftuar se pikërisht për këtë shqiptar kishte një urdhër arresti ndërkombëtar nga dega e Interpol në Shqipëri.

Ai ndodhet në paraburgimin në Lamia dhe do të qëndrojë aty derisa të përfundojnë procedurat e ekstradimit për në Shqipëri.

An Albanian arrested as a murderer and declared internationally wanted is arrested in Greece.

Greek media write that the Albanian was walking in an area of Fokida when he was caught and arrested by the Greek Police.

The Greek authorities have not yet announced the identity of the wanted man, while it has been reported that there was an international arrest warrant for this Albanian from the Interpol branch in Albania.

He is in detention in Lamia and will remain there until the extradition proceedings to Albania are completed.