Një nënë në Britaninë e Madhe ka shokuar opinionin publik, teksa ka vrarë vajzën e saj të mitur duke e djegur qëllimisht me ujë të përvëluar.

Katie Crowder plagosi qëllimisht Gracie 19-muajshe në shtëpinë e tyre në Mansfield në mars dhe vonoi thirrjen e ndihmës ku fatkeqësisht nuk arriti të mbijetojë.

Prokurorët thanë se Gracie pësoi djegie që mbuluan 65% të trupit dhe u la për të paktën një orë, shkruan DailyMail.

Crowder, 26 vjeçe mohoi vrasjen e Gracie më 6 mars por u shpall fajtore duke e dënuar me burg të përjetshëm Katie Crowder.

A mother in the UK has shocked public opinion as she killed her infant daughter by deliberately burning her with scalding water.

Katie Crowder deliberately injured 19-month-old Gracie at their home in Mansfield in March and delayed calling for help where she unfortunately failed to survive.

Prosecutors said Gracie suffered burns that covered 65% of her body and was left for at least an hour, writes DailyMail.

Crowder, 26, denied Gracie’s murder on March 6 but pleaded guilty and sentenced Katie Crowder to life in prison.