Një konflikt mes dy familjeve ndodhi mbrëmjen e kaluar ku pati edhe të plagosur, e mes tyre ishte edhe një efektiv policie. Në lidhje me këtë ngjarje policia ka arrestuar tre vëllezërit Gerald Marini, 38 vjeç, Marjus Marini, 42 vjeç dhe Arjan Marini, 40 vjeç ndërsa po punohet për kapjen e vëllait të tyre Armando Marini. Ditën e sotme Shkëndi Memaj, nëna e Albert Memajt, i cili u konfliktua me katër vëllezërit Marini ka treguar si ka nisur ngjarja. Ajo thotë se katër vëllezërit i kanë ndihmuar sa herë kishin nevojë dhe se nuk kanë patur konflikte të mëparshme, por dje kishin shkuar të dehur në dyqanin e tyre. Memaj ka deklaruar konflikti ka nisur për shkak se një prej vëllezërve Marini pretendonte se në dyqan qëndronin njerëz që shikonin nga banesa e tyre duke i ngacmuar gruan.

Ai i kishte thënë se mbani njerëz ju në dyqan dhe shikojnë nga shtëpia ime, shikojnë gruan time. Allahu na ruajt i thashë a je në terezi apo nuk je. Në fillim shkojnë dy vëllezërit Marini dhe konfliktohen me djalin e kapin prej fyti dhe djali largohet duke hyrë brenda në shtëpi. Ata filluan të gjuanin me gurë në banesën tonë. Nga gurët u plagos nusja e djalit në kokë dhe i them djalit të marri policinë se na vranë. Më pas vjen policia dhe hynë për të ndarë konfliktin duke i ndaluar vëllezërit që po qëllonin me gurë.
Gjatë shoqërimit për në polici të vëllezërve Marini aty kanë kundërshtuar dhe kane tentuar që t’i merrnin dhe armën policit ku ndodhi dhe plagosja e policit. Nusen me djalin erdhi i mori ambulanca sepse kishte shumë rrjedhje gjaku. Ne nuk kemi gjë me komshinjtë ata ishin të pirë prandaj u konfliktuam.

A conflict between two families took place last night where there were also injured, and between them was a police officer. In connection with this event, the police have arrested the three brothers Gerald Marini, 38 years old, Marjus Marini, 42 years old and Arjan Marini, 40 years old, while they are working to catch their brother Armando Marini. Today, Shkëndi Memaj, the mother of Albert Memaj, who had a conflict with the four Marini brothers, has shown how the event started. She says the four brothers helped them as many times as they needed and that they had no previous conflicts but had gone drunk to their shop yesterday. Memaj stated that the conflict started because one of the Marini brothers claimed that there were people in the shop watching from their apartment, harassing his wife.

He had told her to keep people you in the store and look out of my house, look at my wife. May Allah protect us, I told him whether you are like that or not. At first, the two Marini brothers go and fight with the boy, grab him by the throat and the boy leaves, entering the house. They started throwing stones at our apartment. The stones wounded the boy’s bride in the head and I tell the boy to call the police because they killed us. Then the police came and entered to separate the conflict by stopping the brothers who were throwing stones.
While escorting the Marini brothers to the police station, they objected and tried to take the policeman’s weapon, where the policeman was injured. The bride and son came to the ambulance because there was a lot of bleeding. We have nothing to do with the neighbors they were drunk so we had a conflict.