Aksident automobilistik në ‘Lungomare’ pranë ish-shkollës së Marinës në Vlorë. Një automjet është përplasur me një motor, teksa ka mbetur i plagosur drejtuesi i motorit.

Motori ka humbur drejtimin, nuk ka frenuar në kohë dhe ka goditur “Benz”-in.

Si pasojë është rrëzuar duke mbetur i plagosur. Në humbjen e drejtimit të motorit ka ndikuar edhe lagështira në rrugë për shkak të reshjeve të shiut. Drejtuesi i motorit ka marrë plagë në kokë dhe është dërguar me urgjencë në spital.

Car accident in ‘Lungomare’ near the former Navy school in Vlora. A vehicle collided with a motorcycle, while the driver of the engine was injured.

The engine lost control, did not brake in time and hit the “Benz”.

As a result, he fell and was injured. The loss of engine direction was also affected by the humidity on the road due to rain. The driver of the motorcycle received a head injury and was rushed to hospital.