Lidhur me vrasjen e Albert Krasniqit këtë të mërkurë nga babai i vet, ka reaguar edhe modernatori Visar Kalludra i cili ka qenë një shok i afërt me biznesmenin. Kulludra nëpërmjet një postimin në instagram shprehet se nuk i besohet që Krasniqi është larguar nga jeta. Ndër të tjera thotë se jeta paska edhe momente të tilla të rënda e të pabesueshme

Postimi i plotë i gazetarit në Instagram:

“A bre daja jem nuk pom besohet qe na le vet, te kom pas si vlla… shume ron shume😔
Nuk po me besohet kurgjo e shume sene po me sillen ne kry. Jeta paska edhe ksi momente te randa e te pabesueshme.

Zoti te meshiroft vllau jem, na jemi qenie te dobeta dhe spo muj me gjete fjal me pershkru dhimten qe nuk je ma ne mesin tone”-

Kujtojmë që Albert Krasniqi u vra nga babai i tij Skënder Krasniqit pas një konflikti verbal mes tyre, ku i ati i kërkonte atij që të dorëzohej në polici pas ishte i shpallur në kërkim nga autoritetet kosovare.

Regarding the murder of Albert Krasniqi this Wednesday by his father, the modernist Visar Kalludra also reacted, who was a close friend of the businessman. Kulludra through an instagram post says that he does not believe that Krasniqi has passed away. Among other things, he says that life has such difficult and incredible moments

Full report of the journalist on Instagram:

“Oh, uncle, I’m not a pom, it is believed that he will leave us alone, I had you as a brother… very ron 😔
I can not believe anything and many things are being brought to my head. Life also has such difficult and incredible moments.

God bless you, I am a brother, we are weak beings and I could not find words to describe the pain that you are no longer among us “-

We recall that Albert Krasniqi was killed by his father Skënder Krasniqi after a verbal conflict between them, where his father asked him to surrender to the police after he was declared wanted by the Kosovo authorities.