Shefi i Komisariatit të Shkodrës Paulin Çupi ka dhënë detaje për ngjarjen e rëndë të ndodhur mbrëmjen e sotme. Autori, Fabian Vukaj, i cili vrau motrën e tij dyshohet se ka qenë nën efektin e alkoolit kur ka kryer krimin.

Sakaq, Diana Vukaj kishte tre ditë që kishte ardhur nga Gjermania. Ajo kishte humbur kontaktet me familjarët prej dy ditësh dhe këta të fundit e kishin denoncuar në polici. Pas marrjes së denoncimit, policia ka mbërritur në banesë dhe e ka gjetur të vdekur Diana Vukaj, ndërsa kanë bërë arrestimin e vëllait të saj si autor të dyshuar.

“Rreth orës 22:30 sonte në sallën operative është marrë një telefonatë që shtetasja Diana Vukaj ka dy ditë që ka humbur kontaktet me njerëzit e saj . kemi organizuar shërbimet, verifikimi i parë në banesë ku është gjetur e pajetë e moshës rreth 60 vjec. Menjëherë është ushtruar kontroll dhe në rrethinat pranë është kapur dhe ndaluar vëllai i saj Fabian Vukaj rreth 56 vjeç. Ngjarja është e rëndë. Diana Vukaj është emigrante është kthyer nga Gjermania para tre ditësh. Vrasja është kryer me armë zjarri. Kufoma është brenda në banesë në dhomën e gjumit të saj. Paraprakisht është autor i dyshuar është në kushte depresione në gjendje të alkoolit,” deklaroi shefi i policisë.

Mësohet se vëlla e motër ishin të pa martuar.

The head of the Shkodra Commissariat, Paulin Çupi, gave details about the serious event that took place tonight. The perpetrator, Fabian Vukaj, who killed his sister is suspected of being under the influence of alcohol when he committed the crime.

Immediately, Diana Vukaj had three days to come from Germany. She had lost contact with family members for two days and the latter had reported her to the police. After receiving the denunciation, the police arrived at the apartment and found Diana Vukaj dead, while they arrested her brother as a suspected perpetrator.

“Around 22:30 tonight in the operating room, a call was received that the citizen Diana Vukaj has lost contact with her people for two days. we organized the services, the first verification in the apartment where he was found dead, about 60 years old. A search was immediately carried out and her brother Fabian Vukaj, about 56 years old, was caught and detained in the surrounding area. The event is serious. Diana Vukaj is an immigrant who returned from Germany three days ago. The murder was committed with a firearm. The body is inside the apartment in her bedroom. “In advance, the suspected perpetrator is in a state of depression and a state of alcoholism,” said the police chief.

It is learned that the brother and sister were unmarried.