Të tjera detaje mësohen nga ngjarja e rëndë e ndodhur në mesnatë në Tiranë, ku një polic ka qëlluar me armë zjarri për vdekje shtetasin Klodjan Rasha.

Fqinjët thonë se vërtetë 25 vjeçari më 2016 u akuzua nga policia për heqje të paligjshme të lirisë, por pas kësaj, nuk ka pasur tjetër problematikë.

Ai ka qenë i papunë, është me origjinë nga Puka, djali më i vogël i familjes Rasha, që ka edhe dy djem më të mëdhenj.

Polici që kreu vrasjen po mbahet i shoqëruar në komisariat. SHÇBA po sheh nëse veprimet e policisë janë brenda protokollit të nevojshëm.

Vendi ku ndodhi ngjarja është një rrugicë “qorre”. Kamerat e sigurisë do të shikohen dhe SHÇBA do të vërejë nëse kemi të bëjmë me tejkalim të kompetencave të policisë apo jo.

 

Other details are learned from the serious incident that occurred at midnight in Tirana, where a police officer shot dead the citizen Klodjan Rasha.

“Balkanweb” writes that the neighbors say that indeed the 25-year-old in 2016 was accused by the police of illegal deprivation of liberty, but apart from that, there were no other problems.

He has been unemployed, he is originally from Puka, the youngest son of the Rasha family, who also has two older sons.

The police officer who committed the murder is being escorted to the police station. The CIA is looking into whether police actions are within the required protocol.

The place where the event took place is a “blind” alley. Security cameras will be monitored and the CIA will notice whether we are dealing with exceeding police powers or not.