Tri jave pas vrasjes se Bujar Çelës në një kafe në Bradashesh, policia dhe prokuroria e Elbasanit kanë arritur të zbardhin ngjarjen.

Burime konfidenciale bëjnë me dije për Euronews Albania se në pranga janë vënë disa persona. Hetimet janë udhëhequr nga drejtuesi i prokurorisë, Kreshnik Ajazi dhe zv/drejtori i policisë për krimin, Alket Shatro.

Detajet e operacionit pritet të bëhen me dije në orët në vijim, ndërsa muajt e fundit në Elbasan janë zbardhur edhe 2 vrasje të tjera ajo e Regnis Runaj dhe Emiljano Ramazanit, duke vënë në pranga ekzekutorët dhe porositësin e vrasjeve.

61-vjeçari Bujar Çela dyshohet se u vra për shkak të konflikteve të vëllait të tij Talo Çela, i cili është personi më i kërkuar në Shqipëri dhe për “kokën” e tij policia ka vënë në dispozicion një shpërblim prej 10 mijë eurosh për këdo që jep informacion mbi vendndodhjen.

Three weeks after the murder of Bujar Çela in a cafe in Bradashesh, the police and the prosecution of Elbasan have managed to uncover the event.

Confidential sources inform Euronews Albania that several people have been handcuffed. The investigation was led by the head of the prosecution, Kreshnik Ajazi, and the deputy director of police for crime, Alket Shatro.

The details of the operation are expected to be announced in the following hours, while in recent months in Elbasan 2 more murders have been uncovered, that of Regnis Runaj and Emiliano Ramazani, putting in handcuffs the executors and the person who ordered the murders.

61-year-old Bujar Çela is suspected of being killed due to the conflicts of his brother Talo Çela, who is the most wanted person in Albania and for his “head” the police have made available a reward of 10 thousand euros for anyone who provides location information.