Ka ndërruar jetë si pasojë e infeksionit nga Covid-19 një mesuese në Prrenjas.

Ajo është mesuesja e muzikes Irena Bajlozi.

Lajmin për këtë ngjarje të rëndë e ka publikuar edhe ish kryetarja e Bashkisë Miranda Rira në një postim në facebook.

Ja postimi i plotë:

E tronditur nga ikja e parakohshme, e mësueses sime të muzikës, Irena Bajlozi!

Askush nga ne se mendonte se ky dreq Covid-i, do të merrte nga ne vajzën nga Prrenjasi, intelektualen, artisten me zemër të madhe..!

Një jetë të tërë iu përkushtove edukimit të brezave, në Rrajcë, në Prrenjas dhe kudo në zonën tonë! Ke kaluar kaq shumë nxënës në duart e tua!

Të qoftë dheu i lehtë, mësuesja ime e dashur!

U prehsh në paqen e amëshueshme të Perëndisë..!

 

A teacher in Prrenjas died as a result of an infection from Covid-19.

She is music teacher Irena Bajlozi.

The news about this serious event was also published by the former mayor Miranda Rira in a Facebook post.

Here is the full post:

Shocked by the premature departure of my music teacher, Irena Bajlozi!

None of us thought that this damn Covid would take from us the girl from Prrenjas, the intellectual, the artist with a big heart ..!

You have dedicated a whole life to the education of generations, in Rrajcë, in Prrenjas and everywhere in our area! You have passed so many students in your hands!

Let there be light soil, my dear teacher!

Rest in the eternal peace of God ..!