Makina që u shpërthye me eksploziv brenda një garazhi sot në Tiranë, mësohet se i përket një biznesmeni ndërtimi, Saimir Naski nga Berati.

Grupi hetimor që ndodhet në vendin e ngjarjes, në pallatin në periferi të Tiranës, në Qesarakë, ende nuk ka dhënë ndonjë informacion se cilët mund të kenë qënë autorët e këtij akti dhe cila ka qënë shënjestra e tyre, nëse bëhet fjalë vetëm për një kërcënim apo është synuar më shumë.

Eksplozivi shpërtheu rreth orës 7:40 “në rrethana të paqarta” tha Policia.

Nga shpërthimi ka pasur dëme materiale në katet e para të pallatit, siç duket edhe në foto.

 

The car that exploded with explosives inside a garage today in Tirana, is learned to belong to a construction businessman, Saimir Naski from Berat.

The investigative group that is located at the scene, in the palace on the outskirts of Tirana, in Qesaraka, has not yet provided any information on who may have been the perpetrators of this act and what their target was, if it is only a threat. or is more targeted.

The bomber struck shortly after 7:40 a.m. “under unclear circumstances,” police said.

The explosion caused material damage to the first floors of the building, as seen in the photo.