Mbrëmjen e djeshme iu vendos eksploziv një pallati në ndërtim në Lezhë, rreth orës 20:45 në rrugën e Shëngjinit. Pallati ndodhet në zonën e “Ranës së Hedhun”. Pronari i pallatit në ndërtim është Liman Gjoka, biznesmen nga Tirana.

Dëmet nuk janë të mëdha, por mesazhi për pronarin është i qartë. Policia njofton se ka shkuar menjëherë në vendngjarje për sqarimin e rrethanave, identifikimin dhe kapjen e autorit.

Pista e parë ku po hetohet është ndonjë konflikt i mundshëm i pronarit të objektit, ndërsa janë sekuestruar pamjet e kamerave të sigurisë së bizneseve pranë objektit në ndërtim që ishte shënjestër për të shkuar në gjurmët e autorëve.

Yesterday evening, an explosive device was placed on a building under construction in Lezha, around 20:45 on Shengjin Street. The palace is located in the area of “Rana e Hedhun”. The owner of the building under construction is Liman Gjoka, a businessman from Tirana.

The damages are not great, but the message to the owner is clear. Police report that they immediately went to the scene to clarify the circumstances, identify and apprehend the perpetrator.

The first track where it is being investigated is a possible conflict of the owner of the facility, while the security camera footage of the businesses near the facility under construction that was targeted to track down the perpetrators has been seized.