Mësohen emrat e 4 anëtarëve të familjes Gjoka, të cilët kanë mbetur të plagosur rëndë si pasojë e shpërthimit të bombulës së gazit në një banesë në Velipojë.

Bëhet me dije se të plagosur kanë mbetur Klarisa Gjoka 15-vjeç, Danjela Gjoka 18-vjeç, Enriko Gjoka 19-vjeç dhe Alketa Gjoka 30-vjeç.

Të 4 këta persona ndodhen në gjendje të rëndë si pasojë e djegieve të pësuara dhe pritet që të nisen drejt Tiranës për një shërbim më të specializuar.


The names of 4 members of the Gjoka family are learned, who were seriously injured as a result of the explosion of a gas bomb in an apartment in Velipoja.

It is reported that 15-year-old Klarisa Gjoka, 18-year-old Danjela Gjoka, 19-year-old Enriko Gjoka and 30-year-old Alketa Gjoka were injured.

All 4 of these persons are in serious condition as a result of the burns suffered and are expected to leave for Tirana for a more specialized service.