Punonjësi i Qendër Kombëtare të Urgjencës Mjekësore, Artur Ndreu ka ndërruar jetë. Shoferi i Urgjencës mësohet se ka ndërruar jetë dje pasdite pasi doli nga benesa, pasi ka pësuar atak në zemër, ndërkohë që ishte infektuar edhe me COVID-19.

Lajmi e hidhur e ka bërë me dije edhe QKUM, ku shkruan se Arturi u nda nga jeta në mnyrë të papritur, ndërkohë që i shprehet mirënjohja për kontributin në shërbimin e urgjencës paraspitalore të Tiranës.

Postimi i plotë: QKUM shpreh ngushellime familjes dhe te afermeve. Artur Ndreu, i palodhur dhe kudo ndodhur! Arturi dhenes i ndihmes se pare, shofer ambulance dhe njeri i dedikuar ne sherbimin e urgjences paraspitalore te Tiranes. Fatkeqesisht u nda nga jeta ne menyre te pa pritur. Do ti mungosh familjes, pacienteve, kolegeve, urgjences, miqve dhe shokve.
Lamtumire Artur, te qofte dheu i lehte!

Employee of the National Medical Emergency Center, Artur Ndreu has passed away. The ambulance driver is learned to have passed away yesterday afternoon after coming out of the Benesa, after suffering a heart attack, while he was also infected with COVID-19.

The sad news was also announced by QKUM, where it is written that Arturi passed away unexpectedly, while expressing his gratitude for his contribution to the pre-hospital emergency service of Tirana.

Full post: QKUM expresses condolences to family and relatives. Artur Ndreu, tireless and everywhere! First aid worker Arthur, ambulance driver and man dedicated to the pre-hospital emergency service of Tirana. Unfortunately, he passed away unexpectedly. You will miss family, patients, colleagues, emergency, friends and comrades.
Goodbye Artur, may the earth be light!