Kjo është fundjava e parë që kur u hoq lockdown-i kombëtar dhe njerëzit kanë shfrytëzuar më së miri baret dhe restorantet që u rihapën në Britaninë e Madhe për tu argëtuar.

Fotografitë tregojnë njerëzit në Londër dhe Liverpool, të cilët janë të dyja në nivelin e dytë të kufizimeve.

Kjo do të thotë që vendet e mikpritjes siç janë pub-et lejohen të hapen, por alkooli mund të shërbehet vetëm me një orar të konsiderueshëm.

Rregulli gjashtë ende zbatohet në ambiente të jashtme dhe përzierja mes jo familjarëve brenda është e ndaluar.

This is the first weekend since the national lockdown was lifted and people have made the most of the bars and restaurants that reopened in the UK for fun.

The photos show people in London and Liverpool, who are both in the second level of restrictions.

This means that hospitality venues such as pubs are allowed to open, but alcohol can only be served on a substantial schedule.

Rule six still applies outdoors and mixing between non-family members inside is prohibited.