Shqipëria ndryshon sjellje. Më shumë grintë dhe raste, por sërish nuk arrin të gjejë rrugën e rrjetës, duke barazuar pa gola edhe në transfertën e Lituanisë në Ligën e Kombeve. Ky ishte barazimi I dytë radhazi, ndërsa në tre ndeshjet e fundit kuqezinjtë kanë shënuar edhe një humbje.

Disa raste të pastra për shënim dhe një 11-metërsh i mohuar. Në këtë mënyrë u mbyllur pa gola pjesa e parë e sfidës. Skuadra kuqezi ishte dukshëm dominuese në lojë, me Seferin si rrezikun kryesor përpara portës së vendasve. Gjithsesi, sulmuesi nuk arriti të dërgojë topin në rrjetë, duke lënë të pandryshuara shifrat në fraksionin e parë të sfidës.

I njëti diskutim edhe me rikthimin në fushë. Të besuarit e Rejas ishin më kërkues dhe dy raste me Seferin dhe Trashin shpërdoruan mundësitë më të mira për të fituar këtë sfidë. Në fund vetëm një barazim pa gola, që ngjit Shqipërinë në kuotën e pesë pikëve në grupin 4 të Ligës C.

 

Albania changes behavior. More grits and cases, but still fails to find the net, equalizing without goals in Lithuania’s transfer to the League of Nations. This was the second draw in a row, while in the last three matches the red and blacks have scored another loss.

Some clean cases to note and an 11-foot denied. In this way, the first part of the challenge ended without goals. The red and black team was significantly dominant in the game, with Sefer as the main danger in front of the home goal. However, the striker failed to send the ball into the net, leaving the figures unchanged in the first fraction of the challenge.

The same discussion with the return to the field. Reja’s confidants were more demanding and two cases with Sefer and Trash missed the best opportunities to win this challenge. In the end, only a goalless draw, which puts Albania in the quota of five points in group 4 of League C.