Pas shpërthimit të pandemisë, e cila pushtoi gjithë botën, nuk ngeli pas edhe Kosova përsa i përket numrit të viktimave dhe të infektuarve.

Shumë persona kanë humbur jetën nga ky virus i cili nuk bën përjashtim për asnjë person.

Ardian Shabanajn, nga Strellci i Epërm i Deçanit, tepër i ri ka humbur jetën nga Covid-19.

Lajmin e ka bërë të ditur deputeti i AAK-së, Rasim Selmanaj teksa lajmin për ndarjen e tij nga jeta e ka quajtur tronditës.

Ai po ashtu ka bërë të ditur se i ndjeri është nipi i tij.

Selmanaj shkruan:

Lajm tronditës. Ka humbur betejën me COVID-19 Ardian Nimon Shabanaj nga Strellci i Epërm i Deçanit! E bashkëndjejmë dhembjen me familjen Shabanaj! Prehu në paqe nipash!
Ardiani ishte i martuar dhe baba fëmijësh të mitur.

After the outbreak of the pandemic, which invaded the whole world, Kosovo did not lag behind in terms of the number of victims and infected.

Many people have lost their lives to this virus which makes no exception for any person.

Ardian Shabanaj, from Strellci i Epërm in Deçan, very young, lost his life from Covid-19.

The news was announced by the AAK MP, Rasim Selmanaj, while he called the news of his separation from life shocking.

He has also announced that the deceased is his nephew.

Selmanaj writes:

Shocking news. He lost the battle with COVID-19 Ardian Nimon Shabanaj from Strellci i Epërm of Deçan! We share the pain with the Shabanaj family! Rest in peace of grandchildren!
Ardian was married and the father of minor children.