Ditën e sotme, ka ndërruar jetë në moshë të re, një nga themeluesit e LRI, Amarildo Mekollari.

Lajmin për ndarjen nga jeta të djalit nga Skrapari e ka dhënë ish-deputetja e LSI-së, Erisa Xhixho.

Përmes një statusi në ‘Facebook”, Xhixho njofton se ai ka vdekur nga Covid-19, por që do të kujtohet gjatë nga të gjithë.

Statusi i plotë:

Më trishtove shumë mik i mirë, bashkëpunëtor i çmuar në krijimin e LRI-së. Sa e pabesë kjo flamë Covid-19 që të mori e të largoi nga ne fizikisht, pasi ti do jesh me ne dhe në kujtimet tona përgjithmonë.

Prehu i qetë mik i mirë e mos ki merak, sepse Beta dhe engjëlli juaj nuk do jenë vetëm, por do të kenë gjithmonë pranë miqtë e tu.

Për mua do të mbetesh Amarildoja Mekollari i Skraparit, që më priste me buzëqeshje e plot pozitivitet.

Do na mungosh shumë.

Ngushellime Betës dhe familjes

Today, one of the founders of LRI, Amarildo Mekollari, has passed away at a young age.

The news about the death of the boy from Skrapar was given by the former SMI MP, Erisa Xhixho.

Through a Facebook status, Gijo announces that he has died from Covid-19, but that will be long remembered by all.

Full status:

You made me very sad, a good friend, a valuable collaborator in the creation of LRI. How treacherous is this Covid-19 flame that took you away from us physically, as you will be with us and in our memories forever.

Rest in peace, good friend, and do not worry, because Beta and your angel will not be alone, but will always be near your friends.

For me you will remain Amarildo Mekollari of Skrapar, who welcomed me with a smile full of positivity.

We will miss you very much.

Beta and family condolences